Nieuws over Berghem BruistBerghem Bruist in 2011!

Berghem Bruist is druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw evenement. Deze bruisende happening zal plaatsvinden op 11 september 2011. Inmiddels is de stichting volop bezig met het vinden van de juiste locatie en een mooi thema. De commissie verenigingen is op zoek naar (nieuwe) verenigingen die deel willen nemen.

verenigingen
Willen (nieuwe) verenigingen die voorgaande edities geen bericht hebben gehad maar wel mee willen doen met Berghem Bruist 2011 of verenigingen waar wijzigingen van contactgegevens hebben plaatsgevonden dit even mailen naar: verenigingen@berghembruist.nl of telefonisch contact opnemen met Martijn v.d. Sloot: 06-20989986.

bestuurswijzigingen
Naast de voorbereidingen voor het evenement hebben er enkele wijzigingen in het bestuur van de stichting plaatsgevonden. Zo is er een nieuwe penningmeester, te weten Sandra Droomers. Verder is Bob Manders een nieuw bestuurslid en hij zal zich buigen over de commissie techniek. De commissie verenigingen heeft versterking gekregen van Charles Rosbak. Kortom stichting Berghem Bruist is weer helemaal klaar voor de start!

Wijziging correspondentie adres!Let op! Het correspondentie adres van Berghem Bruist is gewijzigd. Post voor het bestuur van de stichting graag sturen naar: Wolvepad 30, 5351 CX, Berghem


Berghem Bruist 2009, groot succes

Berghem Bruist! Dat was zeker te zien in 2009. Vele bezoekers kwamen het bruisende karakter van Berghem beleven op Berghem Bruist. Mede door het weer en de locatie kon 27 september 2009 zeker niet meer stuk. Het was een van de drukst bezochte evenementen tot nu toe. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Dit jaar speelde het spektakel Berghem Bruist zich af op, rond en achter het terrein van de ruitersportvereniging aan de Willandstraat. Een prachtige locatie waar eens te meer bewezen is dat Berghem bruist!

De organisatie wil alle bezoekers, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen bedanken voor het mogelijk maken van een prachtig evenement voor Berghem. Op naar het tienjarig jubileum in 2011!